LogIn     

ASK Hedeland

 

ASK Hedeland logo

ASK Hedeland.dk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIGTIG!!!
Siden her blive ikke opdateret mere.

Følg os på ASK-Hedeland.dk

Vi er flyttet til ASK-HEDELAND.DK

Vi er flyttet til ASK-Hedeland.dk under menupunktet "Gokart".

 

Du skal derfor fremover gå inde på http://ask-hedeland.dk/category/gokart/  eller www.ASK-Hedeland.dk - menupunktet "Gokart", hvis du ønsker at følge med i nyheder fra Gokartsektionen i ASK Hedeland.

 

ASK-Hedeland.dk

 

Det er mig der har trykket den lidt for længe i ørerne med, at får flytte vores gokart aktiviteter til vores fælles side - nu går den ikke længere. Jeg arbejder på i første omgang på, at flytte store dele af det indholde du kender, men det taget lidt tid, da det skal oprettes på ny på vores nye side.

 

Du vil nok i start syntes det er lidt svært at finde rundt på www.ASK-Hedeland.dk, men det har Karsten Lemche og en design lovet at hjælpe med her hen over vinterne. Husk - det er lige som, at få nye sko - man skal lige gå dem til inden man føler sig helt hjemme i dem :-)

 

I starten 2016 vil du på www.hedelands-motorklub.dk oplever, at vores gode venner fra MX sektionen taget over - når du klikker på adresse vil det komme til at se sålede ud.

 

 

Tak for mange gode år her på siden på gensyn på www.ASK-Hedeland.dk

 

Hilsen

Jan Saltoft

Webmaster

Jan Saltoft 02-02-2016   

 
 

Banerekord

Hurtigste officielle tid

49,592

Peter Lundstrøm, KZ
 

 
All rights reserved - ASK Hedelands - Kartingsektionen                                                                                            Opdateret: 02. februar 2016©